Op deze pagina staan reserve onderdelen zoals die ooit door Philips handelaren op voorraad werden gehouden. De dozen waar de onderdelen in zitten, zijn origineel en bij sommige dozen zijn in de vakjes de prijs-stickers aangebracht. Dit is niet zichtbaar op de foto's. 
Kleine kartonnen doosjes, die weer in een grotere doos zitten. Uiteraard gevuld met reserve onderdelen.
Nog een aantal van deze doosjes, er zitten zelfs printplaatjes bij voor de digitale experimenteerdozen. Ook een grote hoeveelheid veren, waarvan sommige mooi blinken, andere zien er heftig geoxideerd uit!
Deze doos is voor de latere ABC serie. Wel merkwaardig dat er van alle onderdelen maar 1 exemplaar inzit, behalve dan van de vorkcontacten. Er zitten maar liefst 4 van deze stekers in.
Aan de binnenkant van de doos, in het deksel, is aangegeven welk onderdeel in welk vakje moet liggen. Er is ook een lijst bij met bestelnummers en (inkoop) prijzen.
De inhoud van de doos in detail. Jammer genoeg was het iets te donker toen ik de foto nam. De twee spoelen zijn duidelijk herkenbaar, net als de oortelefoon. In het vakje rechtsonder zit een LDR, nog nieuw ingeseald in de verpakking.
Voor de duidelijkheid: deze onderdelen zijn niet te koop! Mocht u toch iets zoeken, kan ik natuurlijk altijd kijken in de voorraad gebruikte onderdelen.
Terug naar de Philips experimenteerdoos pagina.